Automate your Marketing
with Womplify




 
Tempahan Menjahit Manik dan Labuci...Seremban,Negeri Sembilan
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Dec-2015 12:00 Email | Share | | Bookmark
GOLD BEADERS FAN CLUB

 


Quote:
[i][b][i]Alhamdulillah....terima kasih yg tak terhingga kerana Pn.RJ sudi singgah di teratak saya yg tak seberapa ini. Lebih2 lagi menjemput saya utk berjumpa dengan Pn.RJ secara personally untuk lebih lagi mendalami bidang sulaman manik, benang dan kristal ini. Insyaallah..saya akan cuba untuk meluangkan masa supaya saya dapat bersemuka dengan Pn.RJ yg sememangnya menjadi IDOLA saya sejak dahulu lagi... [/i][/b[/i]]


Thursday, 30-Sep-2010 02:37 Email | Share | | Bookmark
Baju cikgu dr Melaka

 
 
 
Assalamualaikumm...

2 helai baju ni adalah kiriman drpd cikgu dr Melaka. Dia kirim melalui anak buah nya yg satu ofis dengan saya. Manik + sequin + ulam benang. Jom ler kita sesama layannnn...!!!





Tuesday, 3-Aug-2010 03:35 Email | Share | | Bookmark
BAJU CUNA LAGI....

 
 
 
Macam biasa..CUNA (Jiran saya) seorang guru suka hantar baju last minit....hehehe... dengan tag line.....nx cepat..nx glamour kak....
Jahitan cuma di bhgn hujung tgn shj. Oleh sebab tgn baju ni singkat sikit..Cuna suruh saya buat sesuatu supaya tx ketara sgt nmpk kesingkatan nya tu...Jadi..saya suggest buat jurain (dangling) sikit supaya org asyik pdg jurian jer..so..tx nmpk tgn yg singkt tu...

Jadi ler kan...... Jom layannnnnnnnn...!!!




Quote:
NORA - Salam aidilfitri juga utk NORA sekeluarga wahai sifuku yg disayangi


Friday, 16-Jul-2010 14:58 Email | Share | | Bookmark
Kebaya IKA ALWI

 
 
 
Dah lama sungguh tx update FP ni kan..ada lagi ke org yg sudi jengah umah saya yg dh lama bersawang ni..?? Mana yg sudi tu..TERIMA KASIH DAUN KELADI..

Mmmm..baju kebaya IKA sepupu saya ni dia pakai masa kenduri kawin umh bakal mertua dia...sulaman bunga labuci yg simple berserta dgn daunnya saya jahitkan sulaman benang.

Masih lagi dlm fasa memahirkan jahitan sulam benang..






Tuesday, 23-Mar-2010 07:58 Email | Share | | Bookmark
CAMERA KU ROSAKKKKKKKKKKK.....!!!!!!!!

Aduhaiiiiiiiiiiiii......
Tension nyerrr....camera ku rosakkk...!!
Ada 6 koleksi terbaru sulam manik dan benang yg tx dapat di upload kat FP ni...!!!
Frust betullllllllllllllllll...!!!!
Dah hantar kedai....tokey kedai tu ckp.....tok leh repair sebab lens rosak..>!!!
nx kena beli baru ... lambat ler jawab nyerr....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net