Tempahan Menjahit Manik dan Labuci...Seremban,Negeri Sembilan
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Oct-2009 07:28 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga cinta

 
 
 
View all 4 photos...
Sebenarnya baju ni saya pernah masukkan dlm entry sebelum ni..tapi masa tu tx pandai nx masuk gambar kasi BESARR PUNYERRR..!!!
Jadi saya nx masukkan sekali lagi bagi semua tengok (perasan betul ler minah sorang ni.. .)
baju cikgu sekolah TTJ (Taman Tuanku Jaafar). Baju warna biru ni tambah sweet bila di sulam dengan manik warna pink..(perasan lagi sekali.... )
Saya suka betul bila biru digabungkan dengan pink...nampak sweetttt sesangat...kan..kan..kan....(sudah-sudah ler tu minah wei...!!! )








Quote:
Mira - TQVM sbb jadi cikgu akak..Miraaa...mengancam tahap gaban SF ko ni dek oiii..!!! Akak pun rasa cam nak buat kt baju sendiri..tapi maso tak do lah pulak...ni tgh kejor time jaet baju pengantin ni... .


Thursday, 15-Oct-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
Kurung Moden cekak musang

 
 
 



Baju ni kepunyaan kawan ofis saya Raziah. Baju kurung moden colour coklat gelap ni memang
nampak tx menarik pada pandangan mata saya sebab colour nyer yg gelap. Raziah minta saya menaikkan seri baju nya. Terpesona dengan design ala-ala bunga lalang msdnoraini .... saya pun cuba
aplikasikan nya pada baju ini. Nampak cantik bila dah siap..( ni kes masuk bakul angkat sendiri ni...!!! Kena dengan tuan punya baju yang putih gebu..


Tuesday, 13-Oct-2009 06:44 Email | Share | | Bookmark
Baju untuk KONVO

 
 
 
View all 4 photos...





Baju ni di poskan drpd bentong, Pahang oleh Sue untuk di pakai pada hari KONVO nyer. Kain satin plain blue colour. Sue yang sememangnya comel....baju nya pun comel...dijahit sendiri oleh ibunya Pn Normala. Jom ler layannnnnn...!!!!


Monday, 12-Oct-2009 06:13 Email | Share | | Bookmark
Baju rayer ..

Bawah baju dan tgn
Tangan kedua belah
manik Tabur NINI
View all 4 photos...


Baju raya colour purple tu ialah baju raya kakak kawan kepada kawan kepada kawan saya.. Saya buat jaet bunga ala2 cam butik kirana konon2 ler...tapi tu mcm butik kirani jerkan..txper ..mencuba lagi baik drpd berdiam diri...



Baju kedua.manik tabur tuk Nini..engineer kt tmpt saya kerja. Nini yg comel minta jahitkan manik tabur sama cam baju anak dia yg di beli siap klu tx silap saya. Rasa leper punggung buat manik tabur ni yer...!!! baru ku rasa kan kekebasan nyaaa...


Friday, 9-Oct-2009 00:20 Email | Share | | Bookmark
Baju raya kakak ipar

Bhgn Leher nyer
Close up sket
Tgn ngn leher
View all 4 photos...
Salam semua...baju ni kakak ipar saya Kak Jariah poskan dr Perak. Dlm bungkusan tu siap ada note tulis.."Nx glamer cam CT Nurhaliza.." tx tercapai dek akal saya nx jaet glamer lebih dr Dato' CT..lom sampai ke situ lagi tahap skill saya ni kak...
Bila baju ni saya poskan ke Perak...dpt sms dr kak Jariah..."Baju dah sampai....tx tido mlm dibuat nyer.." (Malu lak saya.... )





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net