Tempahan Menjahit Manik dan Labuci...Seremban,Negeri Sembilan
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Oct-2009 02:08 Email | Share | | Bookmark
Baju pengantin lagi

Bunga pada badan baju
Badan baju
Badan baju
Kak Wansya - TQVM sudi jengah umah saya yg tx seberapa ni

Salam semua. Nak share lagi baju pengantin "upgrade version". Tema pengantin utk malam berinai ialah "BIRU". Tugas saya cuma utk membirukan lagi baju pengantin ni dengan menambah manik2 kaler biru pekat.
Actually baju nya baju lama..


[quote]


Wednesday, 30-Sep-2009 08:23 Email | Share | | Bookmark
Baju pengantin

 
 
Baju pengantin ..ala2 gaun putih yg di arahkan saya utk menjahit iktu design man kajang punya baju pengantin.
[/img]http://srv.fotopages.com/2/20769732/Bhgn-leher.jpg


Tuesday, 11-Aug-2009 07:39 Email | Share | | Bookmark

 
 
Kengkawan sumer....rayer dah nak dekat...ramadhan semakin menampakkan dirinya..tempahan banyak ker..?? Bagi diri saya..adalah sikit...yg kenal2 tu ..!!! Almaklum laaa...baru nak merangkak2 dlm dunis seni jahitan manik ni..!! Jom lah layannn gambar seterusnya..!!
Actually baju ni saya jahit tahun lepas untuk rayer...dekat sebulan juga nak menyiapkan nya..maklum lah..tx pro lagik kan...
Tapi bila pakai gi umah owg kawin tu ramai gak lah yg interbiuu... Bangga nyer dpt siapkan design mcm ni..!!!



Monday, 10-Aug-2009 00:44 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan jaet manik

Sabtu lepas (8/8/2009) saya telah menyertai pertandingan jahit manik sempena dengan ekspo perdagangan belilah barangan buatan malaysia di bekas tapak kem paroi. Nama saya adalah jiran saya ni yg kerja kat Kemas masukkan.
Punyalah excited nya saya gi sana. Peserta semua lebih kurang 21 org ler...kebanyakan nya ibu2, suri rumah, ibu tunggal dan ada 2/3 staff kemas sendiri and kerabat2 dia ler..!! Bila mula saya pun jaet ler dgn tgn menggigil2 sebab ramai yg jadi penonton kan..!! biasa kita tikam2 manik kt umah relaxxx jer. Punya lah saya berkobar2 dlm masa 2 jam tu jaet kt tgn jer (mengikut kata emcee ler) dgn design bunga saya yg besar gedabak...sampai kan ramai yg mintak no.tipon (nx tempah ler tu konon kot.. )...last-last bila announce nama pemenang....saya dpt hadiah saguhati.... terpikir gak apa kriteria pengadil (pengadil org kemas gak..AJK gak.. )..tanya punya tanya..rupa2nya yg menang tu buat jaet benang tx nmpk kat belakang...ada ke patut..>!! Design dia pulak cuma jaet cam pyramid tu jer..tapi guna cylinder beads.habis tu klu dah kita jaet design nya kat atas lipatan tgn tu cammana ler nx tutup itu benang kaluuuu..!!! ..dan saya belek2 baju yg menang tu..jaet pun tak habis youuuu..!! walhal sblm start emcee ckp kena jaet habis sekurang2 nya sebelah tgn..!!
Dah ler husband saya gelakkan saya bagai nak rak...!!! Maluuuuuuuuuuuuu...!!!
Tapi tx per lah..saya anggap tu sebagai pengalaman saya jer..!!! nanti saya upload gambar baju yg saya masuk pertandingan tu yer..!!! (tx puas hati lagi ni..!! )


Friday, 17-Jul-2009 03:46 Email | Share | | Bookmark
Kasut pengantin

Kasut pengantin dr depan
Kasut pengantin dr tepi
Mmmmm...dah lam tx update fotopages saya ni kan...kan..kan..!!
Sebenarny cuba nak belajar mcm mana nak upload gambar bagi besor tapi tx jadi2 gakk..!!
Puas si Dana mengajar tak gak pandai..!!!
Disamping tugas pejabat yg tx mengizinkan saya utk mengedit2 gambar...(alasan paling kukuh tu kan..)

Entry kali ni nak tunjuk kasut pengantin yang diarahkan oleh saya oleh Pak Andam utk di tikam ngan manik..!! (pinjam ayat kak Erra...ikam2 eh kakk...)

2kali patah jarum...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net